And Just Like That... S01E01 online sa prevodom

And Just Like That... S01E01

Kategorija: Comedy Drama Romance
IMDB Ocena: N/A Glasovi: N/A | Trajanje:N/A |
Uloge: Sarah Jessica Parker Kristin Davis Nicole Ari Parker
Director: N/A
Pisac: N/A
Jezik: English

And Just Like That... S01E01 sa prevodom

Postavio: Admin | Kategorija: And Just Like That.. Strane Serije | Komentari: 4
filmotip play

Gledaj hd besplatno And Just Like That... S01E01 sa prevodom online

The series will follow Carrie, Miranda and Charlotte as they navigate the journey from the complicated reality of life and friendship in their 30s to the even more complicated reality of life and friendship in their 50s.Komentari

 1. Ana
  Ana
  1 godina pre

  Posle odgledane 4.epozode mogu reci da je serija previse opterecena politickom korektnoscu. Na silu utrpani novi likovi svih rasa, svih seksualnih opredeljenja, svih licnih zamenica za non binary osobe. Just like that moze komotno biti preimenovan u Just like crap.
  LikeDisLike33
 2. Tatjana
  Tatjana
  1 godina pre

  Na silu utrpani likovi svih seksualnih opredjeljenja, svih rasa....
  LikeDisLike3
 3. just like that
  just like that
  7 meseci pre

  Prvo sam odlagala gledanje zbog svega sto se desilo sa Samantom,mislila sam da nema smisla gledati. I jeste, nije isto bez njenog lika,ali vau, bilo je vredno! Kao i uvek, taj poetican duh, gotovo snobovskog zivota, daje toliko ljudskog svemu tome, ma koliko para imali ili nemali, ova sesona tek, vise nego bilo koja druga, objedinila je mnogo tabu teme i zivotne probleme koji se svima nama desavaju. A ONO STO JE NAJBOLJE KOD OVE SERIJE,gotovo sada vec duge i kultne kao FRIENDS, jeste kako nam uvek pokazuje da je moguce nositi se sa zivotnim nesrecama stoicki i graciozno. jesu neke scene umetnute, ali s obzirom sta se desavalo iza scene, cudo da su uopste izveli seriju. Ne mogu da verujem da smo dosli dotle da likovi imaju skoro 60 godina u seriji, vau! Ispratili smo 30 g zivota. Svakako ce ovo najbolje razumeti oni koji je prate od samog pocetka...Jer u ovoj sezoni doslo je to 360stepeni promena.
  LikeDisLike0
 4. Adriana
  Adriana
  5 meseci pre

  Ne znam šta da kažem...Previše mi je političke korektnosti. Očekivala sam da će Miranda ostati ona ista jaka žena, koja živi u realnosti, ne ovo što su napravili od njenog lika. Zatim tu je Šarlot, koja je još više površnija nego što je bila. Mislim da ljudi godinama sazrevaju, a pogotovo ne menjaju svoje karakterne crte 360 stepeni. Loše izvedeno... Istina je da me je ova sezona zabavila, ali ipak nije to to. Ili sam ja možda godinama sazrela.
  LikeDisLike0