Marlowe (2022) online sa prevodom

Marlowe (2022)

Marlowe (2022) Kategorija: Crime Mystery Thriller
IMDB ocena: 5.8 Glasovi: 1,023 | Trajanje:109 min |
Uloge: Liam Neeson Diane Kruger Jessica Lange
Director: Neil Jordan
Pisac: William Monahan, Neil Jordan, John Banville
Jezik: English

Marlowe (2022) sa prevodom

Postavio: Admin | Kategorija: Krimi Misterije Novi filmovi Triler | Komentari: 4
filmotip play

Filmotip.com ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima. Ukoliko nemate prevod isključite Adblocker

Gledaj hd besplatno Marlowe (2022) sa prevodom online In late 1930's Bay City, a brooding, down on his luck detective is hired to find the ex-lover of a glamorous heiress.

Pošaljite vaš komentar

Da bi ste ostavili komentar kliknite na dugme play iznad.* Molimo vas koristite maksimalno 400 znakova i bez vređanja bilo koga!


Komentari

 1. Vaše ime
  Vaše ime
  1 dan pre

  Liam Neeson u svom osrednjem izdanju, u isto tako osrednjem filmu, ali na kraju ostaje simpatican utisak.
 2. Ivan
  Ivan
  1 nedelja pre

  Film kroz krimi priču opisuje svu pokvarenost Holivuda i spremnost tog sveta na sve za postizanje slave. Scenario solidno odrađen. Vidi se da je Džesika Lang baš omatorila, ni brdo šminke ne može da je prikrije. Bilo je boljih izbora za njenu ulogu. Moja ocena, 6,3/10.
 3. Bruno
  Bruno
  2 nedelja pre

  U ovom 'retro trileru' sa atmosferom 1930ih previše je dijaloga (priče), a nimalo akcije, bar do 58. minuta kad sam odustao. Ni nalik na uobičajene Liamove filmove. Dobro za uspavljivanje! 5/10.
 4. Luw
  Luw
  2 nedelja pre

  Ima još iskre u Liamu iako na trenutke kao da mu se ne da živit. Krimić drži pažnju,možda je moglo malo više da bude akciono no, meni se sviđa taj štih nekadašnjih vremena i prikaza priča kroz taj vremenski period. Čista suprotnost današnjici.