The Perfumier (2022) online sa prevodom

The Perfumier (2022)

The Perfumier (2022) Kategorija: Crime Drama Thriller
IMDB Ocena: N/A Glasovi: N/A | Trajanje:96 min |
Uloge: Sólveig Arnarsdóttir August Diehl Robert Finster
Director: Nils Willbrandt
Pisac: Nils Willbrandt, Kim Zimmermann
Jezik: German

The Perfumier (2022) sa prevodom

Postavio: Admin | Kategorija: Drama Krimi Novi filmovi Triler | Komentari: 3
filmotip play

Filmotip.com ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima. Ukoliko nemate prevod isključite Adblocker

Gledaj hd besplatno The Perfumier (2022) online A police detective tries to get back his girlfriend as well as his sense of smell, as he gets help from a perfume maker who uses deadly methods to find the perfect perfume.

Pošaljite vaš komentar

Da bi ste ostavili komentar kliknite na dugme play iznad.* Molimo vas koristite maksimalno 400 znakova i bez vređanja bilo koga!


Komentari

 1. Berlin
  Berlin
  3 meseci pre

  Citiraću jednog imdb korisnika (Kryptonite-Dragon) i njegov komentar za neki drugi film koji jako dobro opisuje i ovaj: I feel like I wasted 3 hours of my life watching this movie and it was only an hour and a half long."
 2. Filmofil
  Filmofil
  4 meseci pre

  Nije ni do kolena Parfemu iz 2006., ali ne znam da li može da se nazove rimejkom, jer su neke stvari toliko izmenili da su ih napravili glupim. Likovi bledunjavo odrađeni, toliko da te baš briga šta će sa njima biti na kraju filma. Šteta, jer je početak filma nekako obećavao da može biti zanimljivo, ali umesto toga kao da je neko bacio bombu u scenario.
 3. borntolove
  borntolove
  4 meseci pre

  TESKA GLUPOST OD FILMA