Weird: The Al Yankovic Story (2022) online sa prevodom

Weird: The Al Yankovic Story (2022)

Weird: The Al Yankovic Story (2022) Kategorija: Biography Comedy Music
IMDB ocena: 7.4 Glasovi: 296 | Trajanje:108 min |
Uloge: Daniel Radcliffe Evan Rachel Wood Jack Black
Director: Eric Appel
Pisac: Eric Appel, 'Weird Al' Yankovic
Jezik: English

Weird: The Al Yankovic Story (2022) sa prevodom

Postavio: Admin | Kategorija: Biografski Komedije Muzicki Novi filmovi | Komentari: 9
filmotip play

Gledaj hd besplatno Weird: The Al Yankovic Story (2022) sa prevodom online

Explores every facet of Yankovic's life, from his meteoric rise to fame with early hits like 'Eat It' and 'Like a Surgeon' to his torrid celebrity love affairs and famously depraved lifestyle.

wikipedia.orgKomentari

 1. Koša
  Koša
  1 godina pre

  Prvih sat vremena je zabavno, al onda postane glupo. Onima koji nisu čuli za tipa, film će biti bezveze, al onima koji su dovoljno stari, bar prva polovica je u redu. 5/10
  LikeDisLike5
 2. ZEKA.1976
  ZEKA.1976
  12 meseci pre

  samo da dodam da se al Yankovic nikad nije izjasnio sta je po nacionalnosti poreklom, on je jedan od onih koji su jednostavno amerikanci, mislim da je poreklom slovenac... Kako god, nije ni bitno, vazno je da je film super kao sto vec rekoh.
  LikeDisLike1
 3. Lemi
  Lemi
  1 godina pre

  Parodija na biografiju...
  LikeDisLike0
 4. ZEKA.1976
  ZEKA.1976
  1 godina pre

  DOBAR FILM. Na silne biografske filmove o muzicarima, bendovima koji su sada aktuelni za snimanje, Yankovic napravio parodiju prvenstveno na klise biografske filmove, i naravno biografija je KAO o njegovom zivotu i radu. DOBRA PARODIJA NA BIOGRAFSKE FILMOVE, narocito za ljubitelje Weird AL Yankovica. SUPER !!!
  LikeDisLike0
 5. Bole
  Bole
  1 godina pre

  Al Yankovic a moze i Jankovic je americki muzicar srpskog porekla,poznat po parodijama pesama poznatih hitova pop rok zvezda.U Americi ima ogromnu popularnost i status zive legende.Koga zanima neka pogleda,film nije los.
  LikeDisLike0
 6. Z
  Z
  11 meseci pre

  Alfred Metju „Otkačeni Al“ Jankovik (engl. Alfred Matthew "Weird Al" Yankovic; rođen 23. oktobra 1959) američki je muzičar, satiričar, parodičar, harmonikaš i televizijski producent srpskog, engleskog i italijanskog porekla.Al je rođen u Dauniju, Kalifornija, kao jedino dete Nika Jankovića (engl. Nick Yankovic), Amerikanca poreklom iz Srbije (tadašnje Jugoslavije), i Meri Elizabet Vivalde (engl. Mary Elizabeth Vivalda), Amerikanke italijansko-engleskog porekla. Izvor Wikipedia.
  LikeDisLike0
 7. Višnja
  Višnja
  11 meseci pre

  Ljudi zaobilazite ovaj film kilometrima daleko..Nista gore u zivotu nisam pogledala...Kao parodija je ali toliko losa da mi je unistilo dan sto sam bacila sat i nesto vremena...
  LikeDisLike0
 8. che
  che
  11 meseci pre

  Dobar
  LikeDisLike0
 9. daliborcup88
  daliborcup88
  12 meseci pre

  Film je prejak hahahhaha
  LikeDisLike-1